torstai 11. helmikuuta 2010

There's no place else you'd rather be.

Tässä olisi nyt postaus, joka minun piti tehdä heti helmikuun alussa, mutta se sitten jäi, kun huomasin, että ainakin kahdessa lukemassani blogissa oli samanaiheinen postaus samana päivänä! Joten siitä lannistuneena sitten jätin koko postauksen kirjoittamatta, sekä samalla innostuksen kadottaen jatkoin Greyn Anatomian katsomista! < 3 Viime päivät oon katsellut siis tätä ihanaa sairaalahömppää, käynyt yhden ystäväni luona Helsingissä sekä käynyt keskiviikon tanssiharkoissa meidän koulun Amisdäänsejä varten. Niin ja tilannut 130 valokuvaa vanhoista ja uusista digikuvistani! :) Päätin myös viettää Herkuttoman Helmikuun (sekä energiajuomattoman - niitäkin kittaan aivan liikaa. Limuista en kuitenkaan nyt jaksa luopua (kuten yleensä herkuttomana kuukautena) mutta tämän kuukauden aikana juon ainoastaan light ja zero limuja).

Mutta tästä voisin aloitella jonkinlaista kynsipostausta, jota olin suunnitellutkin. Olen viimeksi joskus ala-asteella lakannut kynteni. Mammalla on aina ollut tosi pitkät kynnet ja sillä on ollut tapana lakata ne aina säännöllisin väliajoin. Todella kovat ja kestävät pitkät punaiset kynnet, jotka oli mielestäni aina tosi upeat, mutta jollaisiin itselläni ei ikinä olisi mahdollisuuksia! Nyt kuitenkin luettuani erästä blogia, jossa oli ihania kynsipostauksia, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kokeilla kerrankin kynsieni lakkaamista. Nyt kun olen niitä ahkerasti kasvattanutkin! Siirsin itseni tästä ihanasta tuolista tietokoneeni äärestä Sepplään ja Prismaan, ostamaan muutamia tarvikkeita tätä aikomaani operaatiota varten.
Päädyin lopulta lakkaamaan kynteni valkoisiksi ja liimaamaan niihin muutamia tarroja. :) Sydämiä. En saanut kunnon kuvaa näistä tuotoksistani, enkä kyllä saanut niistä kauhean hyviäkään :D Sittemmin lakkasin kynteni sinisiksi, tämä onnistui hieman paremmin, mutta eipä nämä vieläkään ole mitenkään kauhean hienot. :D


Cause this is your night so smile
Cause you'll go out in style
You'll go out in style


Paramore - Fences

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti