tiistai 19. tammikuuta 2010

Kaks sanaa paprulle, kaksataa roskiin.

Tervehdys maanasukki!
Kaikkihan tietävät, että hyvien sääntöjen mukaista on postata enemmän tekstiä kuvapostauksen jälkeen. Mieleni tekee kuitenkin kovasti postata lisää kaikenkarvaisia kuvia, mutta tyydyn kirjoittelemaan. Pari kuvaa on pakko laittaa mukaan, sillä itse ainakin pidän paljon enemmän kuvallisten postausten lukemisesta. :)

Eilen illalla koin todellisia kauhunhetkiä. Tulin töistä kotiin (siinä vähän puoli kahdentoista jälkeen), kävelin yhden talon nurkalla. n. 8 metrin päässä minusta, kadulla käveli samalle talon nurkalle päin mies punaisessa hupparissa, huppu syvällä päässä. Oli pimeää ja ja miehen kasvoja ei näkynyt ollenkaan. Hän raahasi kummassakin kädessään jätesäkkiä, ja tosiaan raahasi niitä perässään. Katoin kauhuissani, että mitähä noissa jätesäkeissä mahtaa olla, menen äkkiä ohi. Varmuudeksi suuntasin siitä suoraan tien yli, jolloin minut huomattuaan tämä mieshenkilö pysähtyi ja tuijotti minua. Raahaus loppui. Kun olin hetken kävellyt, mieleni teki kovasti ripeyttää tahtiani, sillä rahaaus ääntä ei vieläkään kuulunut. Vilkaisin nopeasti ja katsoin, kuinka miehen pää oli kääntynyt suuntaani, mutta muuten hän oli vieläkin samassa asennossa, seisoi siinä ja puristi jätesäkkejään. Minua alkoi oikeasti hirvittää ja lähdin paahtamaan kotia kohti. Ehkä kymmenen askeleen jälkeen alkoi taas tuo raahaus ääni kuulua, eli oletettavasti tuo yöllinen kulkija oli jatkanut matkaansa. :D Huh kun säikähdin! Siis omat ajatuksethan tuossa minua lähinnä säikäyttivät, sillä jollen olisi heti alussa ajatellut, että mitähän sillä on tuolla jätesäkeissä... niin tuskin olisin häntä niin säikähtänytkään. Tai välttämättä kiinnittänyt niin suurta huomiota.

Olinpas ahkera, kun heti herättyäni aloin blogaamaan. :) Mielestäni tämä on ihan mukava harrastus, tosin hieman.. No, olisi kiva jos joku tätä joskus lukisi. :D Ja hieman jäänyt tuon paperisen päiväkirjan kirjoittaminen, kun tulee aina ennemmin kirjoitettua tänne. Ja välillä on kiva postata pelkkiä kuviakin.

Olen taas nähnyt kummallisia unia, sellaisia joissa tapahtuu kauheasti asioita ja unia, joissa on hirveän paljon ihmisiä. Ostin tuossa aleista unikirjan, joten yritän hieman teille tulkita, mitä itsse ymmärrän noista unistani. :)
MATKA: MAtka on enne elintapojesi muuttumisesta. Matkailijana oleminen viestii rauhattomuudestasi.
VARAS: Jos joku toinen varastaa unessasi, joudut ikävään välikäteen rakkaussekoilun vuoksi, vaikket itse ole syypää.
AUTO: Henkilöauton näkeminen enteilee rahanmenoa tai huolia. Jos henkilöauto on uusi, varo tekemästä turhia ostoja. Autoilijasta uneksiminen kuvaa, että vastuusi näyttää kasvavan.
ISÄ: Isä on aina turvallisuuden symboli: jos keskustelet isäsi kanssa, sinulle koittaa erittäin hyvä ja onnekas jakso elämässäsi.


Eräs yö siis näin unta, että olin autossa, matkalla jonnekin. Muistan vieläkin miltä autonkuljettaja näytti. Viime yönä näin unta, että olimme ystäväni ja isäni kanssa autossa, menossa festareille. Yövyimme jossakin majatalossa, jossa tapahtui varkaus - kaikki tavaramme vietiin. Kummassakin unessa auto oli uusi, sekä kummassakin unessa muistan kuljettajan. Noi unien tulkinnat kyllä pitää kutinsa, mutta siitä sitten jatkossa lisää :)


Ja vielä voisin kommentoida tähän tämän kertaiseen biisiin. Se nyt on ihan läpällä varmaankin tehty, mutta saa ainakin minut ajattelemaan. Itse en usko Jumalaan sen suuremmin kuin pääsiäispupuunkaan. Joskus pienenä jo, muistan ihmetelleeni, miksei Jumala tee mitään, kun on niin paljon pahoja asioita. Vaikkapa ne Haitin järistyksen uhrit nyt viimeisinpänä - tuskin he kaikki ovat tehneet mitään, jonka ansiosta he jäivät rakennusten alle? Entä ne kaikki lapset? Tai lapset Afrikassa, joka päivä kuolee tuhottoman paljon lapsia NÄLKÄÄN, he ovat niin nuoriakin.. Entä evoluutio teoria? Itseni on useastikin vakuuttanut tiede, usko Jumalaan ei ikinä. Toki on ihmisiä, jotka saavat voimaa uskosta, mutta itse en ainakaan sitä kaipaa. On paljon muitakin asioita, joihin uskoa. Ja uskon minä ihmeisiinkin, mitä vain voi tapahtua, mutten usko Jumalan olevan kaiken takana. Mutta jollei ota uskontoa liian vakavasti, kannattaa kuunnella tuo biisi, se on helmi <3 "Voi perkele, ei pääse ees käymään.."

Älä kelaa huomista tai sit ?tuomista?
päivä on juomista täytetty huolista
toivon ettei kukaan enää kuolis
maailma ko leffojen juonis,
keskityn naiseen ja pysyy eros muodista,
Kukaan ei lähe mihinkään,
ai sul ei oo syytä elää,
elä kaikki syys tänään


Heikki Kuula & Heinis - Taivas on täynnä

1 kommentti:

  1. huuuih vähä pelottavaa toi tommonen hiippari jätesäkkien kaa O__o

    hmm. taas alko jotenki pitemmän päälle ottaa silmii tää tekstin ja taustan värit :o

    VastaaPoista