maanantai 25. tammikuuta 2010

Eyes suspicious, used to being attacked on.

Värien täyteistä maanantaita!!
Fiilis on mitä mahtavin - vaikka ulkona onkin jäätävän kylmä (huomaan sen täällä sisälläkin istuessa, sillä tännekin paleltuu!) enkä ole nähnyt kultaani pieneen ikuisuuteen (okei, okei, toissapäivänä näin..). Olen tosi ylpeä tuosta viime postauksesta. Tai en tiedä olenko ylpeä itse postauksesta, mutta oli hirmu mukavaa tehdä sitä. Katsella vanhoja piirroksia ja maalauksia ja todeta joissakin asioissa olleensa joskus muutamia vuosia sitten todella hyvä, samoin kuin (vastoin muistiaan) säälittävän huono!
Noiden vanhojen maalausten kunniaksi - usko tai älä - päätin maalata! Laatikostani löytyy vieläkin nuo maalaustarvikkeet, jotka joskus innoissani hankin, mutta jotka ovat jääneet (valitettavasti) sinne pölyttymään käyttämättöminä.

Joskus tuossa parisen kuukautta takaperin, suunnittelin kuinka alkaisin taas harjoitella erityisesti maalaamista. Piirsin maalauspaperille tiikerin hahmotelman. Ja tämähän tuossa "maalauspaperivihossa" oli päällimmäisenä, kun sen pitkästä aikaa kaivoin esiin! Ah, siinäpä päivän pelastus, en nimittäin olisi yhtään jaksanut alkaa hahmottelemaan ja suunnittelemaan kuvaa, oli paljon mieluisampaa valita valmiiksi piirretty ja alkaa maalata siihen päälle. :) Tästä ei omasta mielestäni tullut _läheskään_ yhtä hieno kuin noista 2007 vuonna maalaamistani kuvista, mutta olen siihen kuitenkin jollain tasolla tyytyväinen. Se ei mennyt täysin pieleen! :D Vaikka onkin hassunnäköinen. :p

Ja koska olen alkanut jo ajatella hieman kuin aito bloggari, talletin kaikkien nähtäväksi tämän kuvan eri vaiheet. Ja koska mielestäni on liian mukavaa kertoa omia mielipiteitäni ja täyttää internettejä miljoonilla turhilla blogauksilla, selitän vähän mitä missäkin vaiheessa tapahtui. :)

Ihan aluksi, kun on toi hahmotelma paperilla (joka kannattaa kumittaa haaleaksi ennen maalaamista, muuten vaaleisiin alueisiin jää lyikkäriä näkyviin), aloitan lisäämällä ensin vaaleimpia värejä (maalasin koko tiikerin vaalean oranssilla, paitsi ne kohdat jotka halusin valkoisiksi - tai kuitenkin ne kohdat jätin, joista halusin vaaleamman kuin tuo "pohjaväri") ja sitten lisäämällä tummimpia värejä. Eli itse laitan ensin kaikkein vaaleimmat ja kaikkein tummimmat(voimakkaimmat) värit ensin!


Vasemmalla näkyy miten käyttäen paljon vettä, ja sitä samaa vaaleaa pohjaväriä, pehmensin noita tummien ja vaaleiden kohtien rajoja. Olin väriin tulevian raitojen alla tyytyväinen ja aloin rajaamaan mustalla silmiä. Huomautan tässä vaiheessa, (vaikka kaikki varmaan jo tietääkin) että lisäämällä vettä siveltimeen ja palettiin, väristä saa vaaleamman (ja luonnollisestikin) sävyn, kun taas vähentämällä veden määrää (itse joskus kuivaan sivellintä paperiin...!) maalatusta jäljestä tulee tummempi tai oikeastaan ei tummempi niinkään vaan voimakkaamman värinen.

Oikealla olen jo ollut tyytyväinen koko vartalon sävyihin ja olen jatkanut "koristeiden" teolla. Eli tässä tapauksessa tiikerin raitojen. Koristella tarkoitan pientä piipertämistä, joka ei saa enää tuhriintua. Eihän sen aina tarvitse edes olla mustalla värillä tehtyä hienosäätöä - mutta sellaista, jonka päälle ei enää vedetä vetisellä pensselillä. :D Taustalla on yksi malleista (joka lienee ollut malli etenkin tätä pohjaa piirtäessä!) Myös värit ja vesipurkki näkyvät erittäin oleellisesti. :D

Lähikuvaa otsan raidoituksesta. Tämä on niitä koristeluja. :) Silmäkin on saanut värin.

Vaaleiden kohtien läpi näkyy vähän lyikkäri! :p Tuon parran kanssa päädyin siihen tulokseen, että rajaan sen rajauskynällä. Muuten se ei erottunut muusta vartalosta, vaikka tuota kohtaa korjailin tummemmalla värillä tuolta alhaalta, mutta se ei auttanut. Tartuin kynään.

Lopuksi maalasin vielä taustan vetisellä sinisellä. Ei voi sanoa muuta, kuin että tästä on vain yksi suunta - ja se on ylöspäin! ;D

PS. Mun teki mieli laittaa kaikki ton biisin sanat. Kuuntele oikeesti toi, se on helmi biisi, soi monta kertaa kun maalailin tota tiikeriä! <3
PPS. Kannattaa kattoa noi sanat kans, ne menee helposti ohi, jossei niit oo lukenu. ;)

Saw a man in the street with his fist in the air
Treading along with a quiet limp and a mystery glare
This could be fair he insisted in a whisper and stared me down
As i passed him, asked him if they missed him and cared

Eyes suspicious, used to being attacked on
The smell of liquor in his breath, he had pride in his backbone
Said i'm just an old man with his life in a shopping cart
This dog is my family and i sleep in the park

But i wasn't always like this, never thought i'd fall this deep
All mystique is long gone, i'm in a hole and my call is weak
But the people just don't listen to a bum they all mistreat
And it's not easy to climb out when the wall is steep

My mind is spoken
My mind is broken
My mind's been open for too long


Don Johnson Big Band - Night man

lauantai 23. tammikuuta 2010

Vanhoja piirrustuksia.

Moiks!
Rupesin vääntelee näitä värejä ja muutenkin asettelua, nii poistin siinä sit vahingossa viime postauksen. :D Mutta onneks se ei ollut mikään kuvapostaus. :D Hihi!

Mutta niin, nyt puolestaan ajattelin laittaa kuvia vanhoista piirrustuksistani. Ja nää tosiaan on sit muutamia vuosia vanhoja piirrustuksia! Eivätkä läheskään kaikki mitään upeita taideteoksia. Mutta ainakin niistä taitaa saada kuvan piirtämistyylistäni :) Niin ja anteeksi kuvanlaatu, otin nämä kuvat kamerallani, en skannannut. Enkä edes tullut ottaneeksi noita pois muoveista. Anteeksi!! Ja voisin vaikkapa kirjustella jokaisesta piirrustuksesta jotain, sanansen tai pari. :) Jotkut näistä rupeaa hieman naurattamaan, mutta tosiaan olen näitä parhaita valinnut tähän, ihan ettei tarvitse kokea hirveää nöyryytystä. Kaikkien piirtämistä aloittelevien mielenterveyden takia on sanottava, että mulla on yhtä "onnistunutta" piirrosta kohden ainakin 5 pieleen mennyttä piirrosta tuolla pöytälaatikossa.


Tämä heppanen on mun ensimmäinen kunnon maalaus. Vesiväreillä sen väkersin. En ikinä kuviksentunneillakaan suostunut maalaamaan, en vaan osaa. :D Mutta toi oli ensimmäinen, ja mielestäni ihan onnistunut. :D Vaikka onhan siinä monta vikaakin, mutta eniten silmään pistää toi aidan varjo, joka on ihan vino :D

Tuo kirahvi on tässä maalaus innossa maalattuja teoksia, mielestäni tosi söpö. En osaa sanoa, miksi olen jättänyt noi korvat noin vaaleiksi, mutta.. Eikä tuota vaaleaa viivaa ole tuossa, se johtuu tuosta muovista!

Hmm. Tämä oli sitten tätä maalaus intoani jatkava työ, näitä maalauksia nyt löytyy parikin. Tästä tykkäsin heti tekovaiheesta asti hirveän paljon. Nyt on mennyt jonkin aikaa, etten ole tätä nähnyt, mutta muistanut, että se oli upea maalaus. MUTTA - ei se näköjään ihan niin hieno ollutkaan kuin muistin! :D

Tää puolestaan on ensimmäisiä mun tiikeri piirroksia. Innostuin vaan niin paljon piirtämään näitä. < 3 Vieläkin! Aina olen pitänyt tiikereitä jotenkin tajuttoman kauniina eläiminä, mutta tossa vaiheessa aloin vasta uskaltamaan piirtämään niitä! :)

Ja sama teema jatkuu. Tämä on liiduilla piirretty. Nenästä tuli hirveä, mutta muuten tyksin tästä.


Hahah :D Tää nyt on näitä viime vuoden puolella piirrettyjä. Mulla oli joskus ennen heppakautta sellainen kausi, että piirtelin kovasti naisia, pukeissa ja alastomia. Nyt tää kausi taitaa olla tullut takaisin, sillä heppoja en osaa enää ollenkaan piirtää :D

Ja toi oikean puoleinen sitten onkin joku 2005 vuonna piirretty. Eli sitä ensimmäistä naiskautta. ;)


Vasen piirros on joku hieno omakuva vuodelta 2006. :) Joo, vähän vammanen :D En mä oikeasti ollut tai ole nytkään tuollainen..

Oikeanpuoleinen on tosiaan vanhimpia piirroksia, joihin olen edelleenkin tyytyväinen. Se on muutenkin tosi söpö, eikä siinä ole oikeastaan mikään pielessä! :D Ja kyllä - toi on jostain mun kouluvihkosta. :D

tiistai 19. tammikuuta 2010

Kaks sanaa paprulle, kaksataa roskiin.

Tervehdys maanasukki!
Kaikkihan tietävät, että hyvien sääntöjen mukaista on postata enemmän tekstiä kuvapostauksen jälkeen. Mieleni tekee kuitenkin kovasti postata lisää kaikenkarvaisia kuvia, mutta tyydyn kirjoittelemaan. Pari kuvaa on pakko laittaa mukaan, sillä itse ainakin pidän paljon enemmän kuvallisten postausten lukemisesta. :)

Eilen illalla koin todellisia kauhunhetkiä. Tulin töistä kotiin (siinä vähän puoli kahdentoista jälkeen), kävelin yhden talon nurkalla. n. 8 metrin päässä minusta, kadulla käveli samalle talon nurkalle päin mies punaisessa hupparissa, huppu syvällä päässä. Oli pimeää ja ja miehen kasvoja ei näkynyt ollenkaan. Hän raahasi kummassakin kädessään jätesäkkiä, ja tosiaan raahasi niitä perässään. Katoin kauhuissani, että mitähä noissa jätesäkeissä mahtaa olla, menen äkkiä ohi. Varmuudeksi suuntasin siitä suoraan tien yli, jolloin minut huomattuaan tämä mieshenkilö pysähtyi ja tuijotti minua. Raahaus loppui. Kun olin hetken kävellyt, mieleni teki kovasti ripeyttää tahtiani, sillä rahaaus ääntä ei vieläkään kuulunut. Vilkaisin nopeasti ja katsoin, kuinka miehen pää oli kääntynyt suuntaani, mutta muuten hän oli vieläkin samassa asennossa, seisoi siinä ja puristi jätesäkkejään. Minua alkoi oikeasti hirvittää ja lähdin paahtamaan kotia kohti. Ehkä kymmenen askeleen jälkeen alkoi taas tuo raahaus ääni kuulua, eli oletettavasti tuo yöllinen kulkija oli jatkanut matkaansa. :D Huh kun säikähdin! Siis omat ajatuksethan tuossa minua lähinnä säikäyttivät, sillä jollen olisi heti alussa ajatellut, että mitähän sillä on tuolla jätesäkeissä... niin tuskin olisin häntä niin säikähtänytkään. Tai välttämättä kiinnittänyt niin suurta huomiota.

Olinpas ahkera, kun heti herättyäni aloin blogaamaan. :) Mielestäni tämä on ihan mukava harrastus, tosin hieman.. No, olisi kiva jos joku tätä joskus lukisi. :D Ja hieman jäänyt tuon paperisen päiväkirjan kirjoittaminen, kun tulee aina ennemmin kirjoitettua tänne. Ja välillä on kiva postata pelkkiä kuviakin.

Olen taas nähnyt kummallisia unia, sellaisia joissa tapahtuu kauheasti asioita ja unia, joissa on hirveän paljon ihmisiä. Ostin tuossa aleista unikirjan, joten yritän hieman teille tulkita, mitä itsse ymmärrän noista unistani. :)
MATKA: MAtka on enne elintapojesi muuttumisesta. Matkailijana oleminen viestii rauhattomuudestasi.
VARAS: Jos joku toinen varastaa unessasi, joudut ikävään välikäteen rakkaussekoilun vuoksi, vaikket itse ole syypää.
AUTO: Henkilöauton näkeminen enteilee rahanmenoa tai huolia. Jos henkilöauto on uusi, varo tekemästä turhia ostoja. Autoilijasta uneksiminen kuvaa, että vastuusi näyttää kasvavan.
ISÄ: Isä on aina turvallisuuden symboli: jos keskustelet isäsi kanssa, sinulle koittaa erittäin hyvä ja onnekas jakso elämässäsi.


Eräs yö siis näin unta, että olin autossa, matkalla jonnekin. Muistan vieläkin miltä autonkuljettaja näytti. Viime yönä näin unta, että olimme ystäväni ja isäni kanssa autossa, menossa festareille. Yövyimme jossakin majatalossa, jossa tapahtui varkaus - kaikki tavaramme vietiin. Kummassakin unessa auto oli uusi, sekä kummassakin unessa muistan kuljettajan. Noi unien tulkinnat kyllä pitää kutinsa, mutta siitä sitten jatkossa lisää :)


Ja vielä voisin kommentoida tähän tämän kertaiseen biisiin. Se nyt on ihan läpällä varmaankin tehty, mutta saa ainakin minut ajattelemaan. Itse en usko Jumalaan sen suuremmin kuin pääsiäispupuunkaan. Joskus pienenä jo, muistan ihmetelleeni, miksei Jumala tee mitään, kun on niin paljon pahoja asioita. Vaikkapa ne Haitin järistyksen uhrit nyt viimeisinpänä - tuskin he kaikki ovat tehneet mitään, jonka ansiosta he jäivät rakennusten alle? Entä ne kaikki lapset? Tai lapset Afrikassa, joka päivä kuolee tuhottoman paljon lapsia NÄLKÄÄN, he ovat niin nuoriakin.. Entä evoluutio teoria? Itseni on useastikin vakuuttanut tiede, usko Jumalaan ei ikinä. Toki on ihmisiä, jotka saavat voimaa uskosta, mutta itse en ainakaan sitä kaipaa. On paljon muitakin asioita, joihin uskoa. Ja uskon minä ihmeisiinkin, mitä vain voi tapahtua, mutten usko Jumalan olevan kaiken takana. Mutta jollei ota uskontoa liian vakavasti, kannattaa kuunnella tuo biisi, se on helmi <3 "Voi perkele, ei pääse ees käymään.."

Älä kelaa huomista tai sit ?tuomista?
päivä on juomista täytetty huolista
toivon ettei kukaan enää kuolis
maailma ko leffojen juonis,
keskityn naiseen ja pysyy eros muodista,
Kukaan ei lähe mihinkään,
ai sul ei oo syytä elää,
elä kaikki syys tänään


Heikki Kuula & Heinis - Taivas on täynnä

torstai 14. tammikuuta 2010

Nousen junasta uudessa maailmassa.


Kuvapostauuuus!



Kylmä kausi, kaunis pinta kasvaa sisäänpäin,
Luottokortit vaihdetaan sieluun päittäin,
Joku päivä jossain, 2055, liian rumat ihmiset operoidaan täällä kauniiks.
Yks kylmä kylä, ja ku ooks mä katu-uskovainen?
Kävelen eteenpäin mutten ikinä tiiä mihin,
Kyselen kaikilta, mut saan vaan samoi vaiheita,
Ei teon tekoo, puheista puheenaiheita.
muovikolonnat, leegolegioonat,
Näitä vitun patsaita löytyy täältä tuhannet ja miljoonat.
Kylmä kausi, niin jäätävä kaupunki,
Aina joku takana aina joku ovi muka auki.
Luukut luukuissa, kärpät sisällä,
Käpinän kuninkaita täällä säädetään ja häslätään.
Välitetään toisista, välitetään muualta,
Salakuljetetaan muotia, ihmisiä, huumeita.
Kieli on kiinni keinun ketjussa
Ja maa on roudassa niin kuin siinä laulussa,
Jonka kaikki täällä tietää muttei muista sen nimeä.
Tasan kello kaks-kasi, tulee pilkkopimeä.
Paksut suomalaiset, yks vitun isosilmä, loputtomii todisteita, valvontakameroita, filmiä.
Joku näkee aina jotain, joku vetää vivusta,
Ei oo ketään ketä syyttää, kaikki kattoo sivusta.
Hiljaa kasvatetaan kusipäitä,
Minkkiturkkeja, kenkiä, kipeimpiä ikinä,
Katseet kulkee pitkin pitkiä neniä, täällä, missä jää on päänsisäistä.

Julma Henri & Syrjäytyneet - 020107

maanantai 11. tammikuuta 2010

Eiku nyt taas löytyy vähä rahaa!

Heih ihanuudet!
Kuten jo tuosta tervehduksestä voi päätellä, olen tosi iloisella tuulella! :) Vaikka en kyllä oikein tiedä miksi, sillä päällä on kauhea stressi kaikista jutuista! Ja sen lisäksi olen kipeänä ja väsymys on valtava. Unirytmi on mennyt ihan sikin sokin viime aikoina, ja etenkin tänään ja viime perjantaina kun oli aikaisempi tai oikeastaan normaali herätys, oli sängystä nouseminen_niin_vaikeaa. Yritän nyt hieman aikaistaa nukkumaan menemistä ja nousta aikaisemmin, jotta rytmistä tulisi vähän fiksumpi. Ei ole aina kauhean kivaa nukkua koko päivää ja valvoa aamuyöhön asti. :p

Mutta tosiaan. Ulkona on UPEAN näköistä. Joku päivä, toivottavasti huomenna, olisi kiva päästä kameran kanssa ulkoilemaan. Tänää meni kotiinpääsy sen verran myöhään, että alkoi jo hämärtää. Tahtoisin valkeita lumisia kuvia, joten joudun odottamaan auringon uudelleen nousevan. Möh. No ei se mitään, ehkä huomenna olisi lämpimämpi kuin tänään, on niin jäätävän kylmää kyllä. Joten (toivottavasti) hyvä, että siirtyi tuo ulkoilu huomiselle. Puut on vaan niin kauniita kun ne on ihan lumisia. Todella upeita kyllä!

Sori tästäkään ei nyt tuu mitään huippu syvällistä postausta, sillä on hieman hoppu tekemään vähän noita taitaja tehtäviä. Tänään alkoi tehtävien palautus, joka kestää huomiseen keskipäivään asti. Sitten on se taakka pois harteiltani.. :D Sitten voin taas postata hieman ahkerammin ja keksiä jotain oikeita aiheita, joista kirjoitella ;) Tiedossa paljon kaikkea kivaa, kunhan itsellä vaan on hieman aikaa. Ainakin yksi uusi harrastus, sekä enempi piirrustuksia ja maalauksia! <3

Kaikkien koulukiireiden ja taitaja sekä sakujen stressin kunniaksi postaan pari kuvaa joistakin vaatteista joita on tullut aleista ostettua/ saatua joululahjaksi.

Ihana mekkonen, jonka löysin Seppälän alesta. :) Joudun jotkut olkaimet tuohon tekemään, mutta tuo rusetti tuossa takana on niin ihana, että oli pakko hankkia tämä mekko. <3

Tämän kun näin H&M:n seinällä alessa, oli pakko suunnistaa sen luokse ja viedä sovituskoppiin. :) Aivan sairaan ihana paita, puoleen hintaan ;) Love it! <3

Ystäväni antoi joululahjaksi rannerenkaita. Tässä yksi näistä useasta, ehdoton suosikki! <3

Aivan ihastuttavat leggarit samalta reissulta, kuin minni paitakin. Elikä H&M:n alesta löytyivät. Toinen lahje on hassusti paljon laikukkaampi kuin toinen, mutta silti nämä on tosi söpöt. :)

Kaikki on varmaan nähnyt Seppälässä näitä paitoja. Alesta löysin, oli pakko saada kun on niin suloinen! MJAU!

Joululahjaksi lahjakortti kylpylään hierottavaksi tai johonkin muuhun hoitoon :) Mutta itse kun olen niin perso hieronnalle, se lienee valintani!

Ps. Uudenvuoden lupaukseni oli, että tiputan painoa vähintään 5 kiloa ennen kesää, mutta tavoite olisi 13 kiloa! Katotaan onnistunko tässä urakassa, olen kuitenkin liian_perso_makealla! sekä laiska urheilija. :D

Kyl sä tiät et mä oon iha himo iso
Ostokiho joll' on ostohimo
Ja taas ostoskassit ostoksist lihoo
Ku mä kiertelen kaartelen ja ostan kaiken
Ai uusii kännyköit vaihteeks no mä ostan vaik ne
Ostan noi housut ostan ton paidan ostan noi kengät
Ja vaik en koskaan taida ehtii
Laittaa niit päälle kun vanhatki venaa
Et koska on niiden aika
Silti mä ostan aina
KY - Kierteet

perjantai 8. tammikuuta 2010

Vuosi 2009 oli härän vuosi.

Tästä tuleekin hieman tavallisuudesta poikkeava postaus. Ajattelin alkaneen vuoden 2010 kunniaksi muistella hieman menneitä. Jotta muistin kaiken oleellisen, jouduin kaivamaan päiväkirjani komerosta ja lueskelemaan niitä. Monta kirjoitusta olikin tullut vuodelta 2009. Paljon asiaa, jota en muistanut tapahtuneenkaan viime vuonna!

Fiilistelyä vuodelta 2009
Suurimmat muutokset:
1. Meidän omakotitalo myytiin. :c (ja muutimme siis Jokelasta Järvenpäähän)
2. Sain vakkaritöitä!! :) Iki-ihana Filmtown oy.
3. Kulta sai ajokortin ja täytti siis myös 18 vuotta.

Vuoden keikat:
1. Pipefest 2009 @ Vuokatti.
Ensimmäinen kunnon festari missä olen ollut. Olen erittäin tyytyväinen reissuumme, kävimme siis samalla matkalla Lieksassa ja Kajaanissakin. Mutta siis, Asan keikka oli ehkä parhaita koko paipeissa. Pidin myös Finteligenssin keikasta, sillä ne veti muutaman kappaleen joita me kovasti toivottiin. Leijonamieli on loistava ja myös Juju jäi positiivisesti mieleen. LOISTAVAT FESTARIT! Ens vuonna EHDOTTOMASTI uudestaan.

2. Flow Festival 2009 @ Suvilahti
Kävin vain kahtena päivänä kolmesta, ja toisena näistä yksin. Onneksi toisena päivänä sain kaverin mukaani houkuteltua ja olikin tosi mukavaa! Ensimmäisenä päivänä olin ihan kikseissa Puppa J:stä! <3 (joka esiintyi siis Asan, Laineen Kasperin ja Raappanan <3 kanssa!) Toisena päivänä illan kruunasi Lily Allen, josta olen aina pitänyt. Sympaattinen neitokainen kärsi selkäkivuista ja itkikin lavalla. Toivon kovasti, että hän vielä joskus innostuu tulemaan Suomeen. Täältä parhaiten mieleen jäi edessäni seisonut lesbopariskunta (todella söpöläinen pari!), elämäni ensimmäinen migreeni odotellessa Lilyä sekä minua töninyt jäbä, joka hyppi raivoisesti "paikoillaan" ja töni minua muita päin. Kun tönäisin häntä kerran takaisin ja pyysin olemaan hyppimättä päälleni, hän huutaa: "Mee vittu muualle SEISOMAAN!" Hah.

3. Jukka Poika @ Ravintola Swengi
Onneksi sain yhden kaverini mukaan tälle keikalle. Yksinkin olisi toki ollut muksaa, mutta oli kiva kun oli seuraa! Kiitos Stinkku! <3 Jukka Pojan olen jo pidempään tahtonut nähdä livenä ja nyt tuli tilaisuus. JA OLI MAHTAVA KEIKKA! Tosi hyviä biisejä, tosi hyvä meininki. Uuh <3

+ Suhinators, Apulanta, Montturock.

Julkkikset:
1.Leijonamieli
2.BB Niko

Kauheudet:
1. Michael Jacksonin kuolema!
2. Sikainfluenssa, joka olikin odotettua paljon lievempi. Itse en ole käynyt edes ottamassa rokotetta..
3. Sello

Elokuvat:
1. Ystävät hämärän jälkeen
2. Benjamin Buttonin ihmeellinen elämä
3. Cadillac records

+ Slummien miljonääri, Rockanrolla, Valheiden verkko, Ice Age 3, Rööperi

Loppuun postaan kaksi kuvaa itsestäni. Vuoden alusta olevan kuvan, sekä vuoden lopusta olevan kuvan. Ihan vain mielenkiinnosta. :D

Ps. Varokaa, toi on aika tissikäs kuva toi toinen :D