keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Nää ihmiset itkee vaan lopputeksteis.

Hola!
Tästä tulee nyt nopea blogaus, sillä mun pitäisi oikeasti_olla_lukemassa_enkkua!

Elikä aluksi voisin mainita takuista, elikä tänään hain postista iiihanat jatkotakkuset! Ostin ne eräältä ihanalta ihmiseltä. Omat takkuni tuntuu ihan vauvoilta noihin verrattuna, ovat aivan kovia joistakin kohdin! :) Oii, tulee niin kivat takut, kun saan nuo iskettyä päähäni. Ovat melkein suoraan oikean värisiäkin, vähän ehkä tummempia kuin omani. Mutta pienellä hienosäädöllä saa saman sävyisiksi. <3 Pitkät ja kauniit takut. Näin viime yönä jotain untakin noista uusista takuista, se oli tosin ennemmin painajainen kuin unelma. :D Mutta siis, onneksi todellisuus on parempi!
En tiedä miksi, mutta mun mielestä takut on vaan niin mahdit! Oikeesti ihan helmet. <3 Harmittaa etten edellisiä takkujani säilönyt, ottanut niitä talteen. Olisi niistä voinut tehdä jatkoja itselleen. Mutta tehty mikä tehty. En tiedä jaksanko vielä kauankin värjäillä aina näitä punaisiksi. Siinä on kuitenkin ihan kiitettävästi työtä. JO NYT. Saati sitten kun nuo kaikki on mun päässä.. :D Jossei muuten, nii ainakin apua tarvitaan! :D PALJON! Toisaalta punaruskea olisi ihan ok, vetäisi vaan jotain ruskeaa tuohon päälle ja sitten antaisi latvojen aina olla. Kun juurikasvu lienee pahimpia ongelmia.. Mutta toisaalta punaiset on niin ihanat, mutta rusehtavat olisi helpommat hoitaa.



Nyt pitäisi tosiaan ottaa itseä niskasta kiinni ja oikeasti lukea tuota enkkua. Pelottaa että feilaan ton kokeen (perjantaina) kun en ole yhtään valmistautunut. Mutta tänää, pakko lukea. Ihan kohta, lupaan!
Tavallaan tuntuu ettei millään numeroilla ole enää mitään väliä. Ihan sama mitä numeroita tulee, kunhan tulee ja pääsee näin ollen valmistumaan keväällä! Ei toistaiseksi kiinnostaisi yhtään opiskella, tuntuu että pakko pitää taukoa opiskelusta tän koulun jälkeen, koska.. herraisä, ei tässä jaksa enää suoraan opiskella. 13. vuosi opiskelua jo menossa! Relataan välillä!


Hmm. Niin, piti vielä mainita eilisestä sen verran, että käytiin raksun kanssa etsiskelemässä sille uutta hupparia. Kun vanha alkaa olemaan aika kuollut. :D Yksi kiva löytyi, jonka tuo sitten nappasi mukaansa. Mullekin tarttui jotain kainaloon, vaikkei pitänyt mitään ostaa. Oli tarkoitus, että nyt säästelisin, enkä ostelisi vaatteita, sillä en todellakaan tarvitse mitään vaatteita lisää!
Viime viikolla kuitenkin kävin etsiskelemässä tälläista samantapaista. Samanväristä jotain neuletta, ei paksua, sellaista kevyttä. Ja tuo, se oli alessa joten oli pakko ostaa! Toisaalta mulla ei taida olla mitään s-kokoisia vaatteita tällä hetkellä muita.. :D Mutta tuo on ihan sopiva noinkin. Toivotaan ettei kutistu pesussa! :D


Mä en haluu muut ku löytää onnen vaa
mis on vika mähän synnyin onnelaan
enkä tiedä yhtään mistä onnen saan
tuntuu etten ois olemas ollenkaan

Skandaali - Onnelliset ihmiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti