keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Jokainen on talentti

Moiks!
Meillä oli tänää koulussa Taitaja2010 speksausta. Viime keväänä oli jo puhe, että voisin mennä kisaamaan yhdessä lajissa. Toki tuo laji kiinnostaa, mutta siinä on myös sellaisia osa-alueita, joita en handlaa. Joten hieman mietityttää osallistuminen. Toisaalta sieltähän sitä kokemusta saa, joten miksei.

Lisää päänvaivaa toi se, että tänä syksynä sain yhden kurssin suoritettua nopeammin kuin toiset, ja sen ansiosta opettaja innostui ja pyysi minua osallistumaan Taitajiin erääseen toiseen lajiin. Tietenkään kahteen lajiin ei voi osallistua, joten hieman pähkäilemistä tuli tästäkin taas. Toinen laji olisi helppo, helppo pärjätä, ei tarvitsisi juurikaan harjoitella. Toinen laji kiinnostaa, suurimmalta osalta tästäkin kokemusta, mutta sisältää myös alueita joissa en pärjää, ainakaan ole koulussa pärjännyt. Sen lisäksi tähän lajiin olisi tulossa kanssani hyvä ystävä, joten olisi sparrausta ja speksausta tiedossa. Melko hankala yrittää valita, mutta toisaalta miksen menisi siihen mikä kiinnostaa ja jota voisin harkita tekeväni myöhemminkin elämässä. Joten sitten olisi ihan oikeaa kokemusta.

Muutenkin kauhean eeppistä mennä Taitajiin. Viime vuonna poikkis oli yhdessä lajissa, jossa menestyi ihan oksti. Vaikka olisi paremmalla preppauksella ja paremmin menneillä kisoilla (noin yleisesti paremmin menneillä) voinut sijoittua vieläkin korkeammalle. Viime vuoden tulos hänellä oli siis finaalissa 8/8. <3
Viimeinen opiskeluvuosi edessä, joten olisi kiva käydä katsomassa millaista sielä olisi. Tietysti olisi MAHTAVAA jos menestyisi, etenkin kun suurin osa muista näissä lajeissa kisaavista on jätkiä. Mennä nyt sinne tyttönä ja päihittää ainakin suurin osa niistä. :D Helmi ajatus. :)

Mutta luulen päässeeni ratkaisuun tässä Taitajasolmussa. Nyt pitää vaan aloittaa harjoittelu.
Myös pitäisi SakuStars kisoihin alkaa valmistautua, jollei muuten niin ainakin henkisesti. Ajattelin useampaankin sarjaan lähettää töitäni. Harmittaa vaan, etten ollut tietoinen näistä kisoista jo joskus ensimmäisenä vuonna. Nyt joutuu kirimään ja toivomaan että pärjäisi heti alkuun. :) Mutta eihän se voittokaan, vaan se osallistuminen.

Ps. Oisin laittanu vielä pari kivaa kuvaa, mutta photobucket ei suostu toimimaan. Ja pitää rientää töihin!

Mitä pitää oppii et elämässä pärjää?
mitä pitää tietää et joku duuniin värvää?
ei periks edes senttii, jokainen on talentti
istu alas penkkiin, elämä on tentti

Avain f. Iso-H - Elämä on tentti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti