torstai 1. lokakuuta 2009

Tunne hampaat kaulassasi ja joka yö uusi uhri.

Hello!
Voisin kertoa mielipiteeni elokuvasta "Ystävät hämärän jälkeen". Näin joskus elokuvan trailerin käydessäni elokuvissa, ajattelin traikun perusteella, että tuopa näyttää mielenkiintoiselta elokuvalta! Katsominen on kuitenkin hieman jäänyt, poikkis ei niin innoissaan ollut kun joskus mainitsin tuosta elokuvasta. Joten katsoin sen vklp:na kun olin yötä kotona. Tulin töistä kotiin ja laitoin leffan pyörimään..

Elikä pidin aivan valtavasti tuosta vampyyrielokuvasta! Se ei ollut perinteinen Hollywood räiskintä vampyyrielokuva, vaan enemmän draamaan menevä. Ei sellainen toimintaa täynnä oleva hillitön seikkailu, vaan tarina tavallisen pojan tavallisesta elämästä ja siitä, kuinka tämä yhtäkkiä tutustui vampyyriin. Kuvakulmat oli välillä erittäin namuja, eräskin kohtaus oli kuvattu melko kaukaa itse tapahtumasta ja välissä oli kaiken lisäksi koivuja. Maa oli lumessa, oli hämärää ja tapahtumat tapahtuivat osittain muutaman koivun takana. Nams!
Pari maskeerausta osoittautui naurettaviksi, sellaisiksi 80-90-luvun kauhuleffan maskeerauksiksi, mutta sitten jokunen muu kohta oli upeasti toteutettu! Esimerkiksi kohta, jossa Elin alkaa vuotaa verta. Se oli saatu näyttämään upealta! (jos noin nyt voi sanoa :D)

Muutenkin vampyyrityttöä näyttelevä Lina Leandersson oli tajuttoman kaunis. Näyttely oli mielestäni erittäin sujuvaa, eikä kenenkään muunkaan esiintymistä tarvinnut kauhulla katsoa.
Elokuva oli tavallaan erittäin ruma, kuolemaa, kolea talvi, pimeää, betonilähiö, koulukiusausta. Mutta silti tämä raina oli niin UPEA! Menen vieläkin kananlihalle kun ajattelen tuota elokuvaa ja sen tuomia ajatuksia sekä tuntemuksia. Loppujenlopuksi elokuva oli tarina pojasta, koulukiusatusta pojasta, sekä tämän kasvusta. Uudesta ystävästä sekä tavallistakin tavallisemmasta ympäristöstä. Elokuvan loppu sai minut väkisinkin miettimään mitä tämä parivaljakko mahtaa seuraavaksi tehdä...


Wipei. Kauhean hyvä fiilis muutenkin, eilettäin kävin Prismassa ihan muuten vain katselemassa, mukaan sattui Seppälästä tuollainen liivi <3 sekä alusvaatteita (kiroileva siili aiheisia! <33). Suomalaisesta tarttui tussipaketti, vesivärilehtiö ja vihko!
Oon jotenkin vihkoholisti. Aina tekee mieli ostaa vihkoja, ne on niin kivoja! Nytkin yksi laatikko täynnä tyhjiä IHANIA vihkoja, joille pitäisi keksiä jotain fiksua käyttöä.. Mutta joo, noi tussit oli helmi ostos! :) Tuntuvat tosi kivoilta piirtää! Voisi muutenkin alkaa vähän enempi taas piirtelemään. On jäänyt aikalailla kokonaan tuo harrastus. :c Mutta ehkä se tästä elpyy. Oon harkinnut muitakin harrastuksia. Voisi taas alkaa heppailla, tekisi aika kovasti mieli taas aloittaa. Tai jatkaa. Tai miten se nyt sitten sanotaankin, kuitenkin 5vuotta ehdin harrastaa, nyt on mennyt taas jo 2,5 vuotta kun viimeksi olen sitä harrastellut. Tai oikeastaan silloin opiskelin. Mutta niin, pari kertaa tässä välissä ollut heppojen selässä. Välillä tulee kauhea kaipuu ja tekee hirveästi mieli kavuta hepan selkään!
Joku harrastus ei kyllä olisi pahitteeksi. Nykyisin mulla on koulu, työ ja poikkis. Ei mitään muuta. :D Aika surkeeta. :D Eli, harrastusta keksimään!



vampyyrit, vanhat vampyyrit
no niil on pelit ja systeemit
vanhat vampyyrit ruumisarkuistaan
punoo juonia, koittaa valloittaa koko maan
kokonaan

Jukka Poika - Vanhat vampyyrit

2 kommenttia:

  1. _Mun_ liivi! Katsoin ihan samaa sepussa viime viikolla. :D Ja huomasitko, kiroilevaa siiliä oli myös teemana myös seppälän vuodevaatteissa!

    VastaaPoista
  2. Toi vaan on ihan sika kiva! :)

    Ja joo, huomasin siilit ja harmittelin ko just parisen kuukautta sit ostettii uudet petivehkeet. :D

    VastaaPoista